Barry Assen | Sportpsycholoog

Sportpsychologie| Barry Assen, Sportpsycholoog, is een geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en geeft mentale training aan sporters, teams en coaches in Noord-Nederland. Mentale trainingen van Barry Assen Sportpsychologie zijn geschikt voor elke sporter en helpen bij het leveren van topprestaties op het juiste moment! Woensdag 18 maart geeft Barry een presentatie bij fysiosportief groningen over de psychologie binnen de sport. Aan het eind van de avond hebben wij als therapeuten weer een aantal handvatten in de begeleiding /revalidatie van (top)sporters.

Wanneer: 18 maart 2015
Waar: Fysiosportief, Vechtstraat 52 te Groningen
Aanvang: 19.30uur (inloop vanaf 19.15uur)
Einde: 21.30uuur
Onderwerp: Manon heeft Barry Assen, Sportpsycholoog gevraagd om een deel van de avond te verzorgen.
Informatie: www.barryassen.nl

Onderdeel van de netwerkgroep SportNoord in samenwerking met de NVFS.